Snapmaker, 2022 Uluslararası IF Tasarım Ödülünü Kazandı!

Merhaba Yaratıcı Tasarımcılar, 

Birçoğunuz Snapmaker'ı, 2019'da birçok platformda için Kickstarter'da en çok fonlanan 3D yazıcı olarak tanıyor olabilirsiniz. iF Design tarafından 12 Nisan 2022'de duyurulan 2020 CES İnovasyon Ödülü'ne layık görüldükten sonra, amiral gemimiz Snapmaker 2.0 3D yazıcımız IF Design Award 2022'yi kazandı ve bu haberi sizinle paylaşmaktan ve duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

1953 yılında kurulan IF Design Award, ürün, paketleme, iletişim, iç mimari, profesyonel konsept, hizmet tasarımı, UX ve mimari olmak üzere dokuz disiplinde projeleri ödüllendiren dünya çapındaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri haline geldi. Bu yıl, 75 tanınmış tasarım uzmanından oluşan bir panel, en iyi tasarımları bulmak için bir araya geliyor. 49 ülkeden 10.000'den fazla kayıttan oluşan rekor sayıdaki Snapmaker 2.0, şık tamamen metal modüler tasarımıyla farklılaşma, işlev ve fikir açısından öne çıkıyor ve ürün kategorisinde 2.074 kazanandan biri olarak seçildi.

Snapmaker 2.0, 3D baskı, lazer oyma ve CNC oyma özelliklerini entegre eden modüler bir masaüstü 3D yazıcıdır. Rotary Modül ile güçlendirilen Snapmaker 2.0, düz yüzeylerden kavisli yüzeylere büyük bir sıçrama yaparak yüksek hassasiyetli dört eksenli işleme sağlar. Açık kaynaklı yazılımı Snapmaker Luban sayesinde kullanıcıların yüksek standart ve kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarını da karşılar.